Hi-Def Vaser is een behandeling die vooral bij sportieve mannen en vrouwen populair is, en die ervoor zorgt dat de spiergroepen duidelijker worden afgetekend. Hi-Def liposculptuur is een natuurlijke manier om de lichaamscontouren te benadrukken, vooral ter hoogte van de buik en de lies. Ze is ook erg effectief bij de behandeling van vetkussentjes op de heupen. De precieze behandeling varieert , naargelang welke delen van het lichaam moeten behandeld worden, en naargelang de patiënt een man of een vrouw is.

Wat moet ik weten over deze ingreep?

De ingreep vind plaats onder plaatselijke of algemene verdoving. De ingreep duurt normaal 1 tot 2 uur, maar is afhankelijk van het aantal en de grootte van de te behandelen zones.

Net na de ingreep kan er sprake zijn van lichte pijn, die echter perfect onder controle te houden is metde voorgeschreven pijnstillers. U moet mogelijk één nacht in ons hospitaal blijven. U herstelt snel en littekens verdwijnen na verloop van tijd. De littekens zijn sowieso erg klein, aangezien dat de incisies niet groter zijn dan enkele millimeter. Zwellingen of bloeduitstortingen zijn mogelijk, deze verdwijnen echter snel. Na 5 dagen volgt een medische controle en wordt er beslist of er nog opvolging nodig is.

Met deze korte uitleg willen we u een algemene kijk geven op de ingreep en nabehandeling. Contacteer gerust onze medewerkers als u meer informatie wenst. Ze leggen u graag alles stap voor stap uit tijdens een persoonlijk gesprek