De leeftijd, een slechte voeding, luchtverontreiniging, onvoldoende verzorging, de zwaartekracht en de gelaatsmimiek kunnen ervoor zorgen dat wenkbrauwen en oogleden gaan hangen, dat er wallen onder de ogen en lijnen rond de mond en de neus verschijnen, dat de kaaklijn haar strakke contouren verliest en dat de vorm van het gelaat in het algemeen minder mooi wordt. Een facelift is een esthetische ingreep waarbij een incisie gemaakt wordt vlak onder of achter het oor, of van voor het oor tot achter het oor. Het huidoverschot wordt verwijderd en het gelaat krijgt zijn jeugdige vorm terug. Bij het hechten worden speciale technieken gebruikt, zodat de littekens bijna onzichtbaar zijn.

Wat moet U weten over deze ingreep?

De ingreep duurt 3 tot 5 uur en gebeurt onder algemene verdoving.

Net na de ingreep kan er sprake zijn van lichte pijn, die echter perfect onder controle te houden is met de voorgeschreven pijnstillers. Mogelijk hebt u last van zwellingen, bloeduitstortingen, ongevoeligheid of trekkerigheid. Na 7 à 10 dagen verdwijnen deze symptomen vanzelf. Na de facelift wordt ook een verband aangebracht, dat na 2 à 3 dagen mag verwijderd worden. Na de ingreep verblijft u 1 nacht in het Aesthetic Center en 8 nachten in het hotel. Het team van Aesthetic Airlines legt u graag stap voor stap de volledige procedure van de ingreep uit in een persoonlijk gesprek.

Met deze korte uitleg willen we u een algemene kijk geven op de ingreep en nabehandeling. Contacteer gerust onze medewerkers als u meer informatie wenst. Ze leggen u graag alles stap voor stap uit tijdens een persoonlijk gesprek.