Uw tanden laten bleken vormt een uitkomst wanneer deze verkleurd zijn door medicijngebruik, tandaanslag, koffie, thee, nicotine etc. Tanden bleken is een behandeling op maat, die afhangt van de huidige en de gewenste kleur van uw tanden. Het is dan ook raadzaam te overleggen met uw tandarts, en uw dokter te raadplegen, vooraleer u zelf aan de slag gaat met bleekproducten die vrij verkrijgbaar zijn.

De behandeling bestaat uit twee delen:

  1. Tijdens het eerste gedeelte van de behandeling worden uw tanden gebleekt in onze kliniek. Hiervoor worden speciale bleekmiddelen gebruikt. De behandeling duurt één uur, en u ziet onmiddellijk resultaat. In-office type is the type of bleaching performed with special whitening
     
  2. Het tweede gedeelte van de behandeling gebeurt bij u thuis. We geven u immers een set mee van producten waarmee u een opvolgbehandeling kunt doen. Het gaat om een bleekmiddel en plaatjes die speciaal voor u zijn klaargemaakt. U plaatst deze plaatjes gedurende 6 tot 8 uur op uw tanden, bij voorkeur wanneer u gaat slapen, om deze witter te maken.

Het is de combinatie van deze twee behandelingen die zorg voor een optimaal resultaat. Indien nodig kunnen er extra sessies worden ingepland.