Als uw benen een verschillende vorm of dikte hebben, of als u last hebt van lichte X-benen, is het best advies te vragen aan uw plastisch chirurg. Als het gaat om vetophoping gecombineerd met overtollige slappe huid, kan een injectie van vetcellen of een implantaat soelaas brengen. Gaat het om ernstige plooivorming op de dijen, dan wordt een chirurgische ingreep gecombineerd met liposculptuur. Hierbij wordt het huidoverschot en vetweefsel weggenomen via een incisie in de lies.

Wat moet ik weten over deze ingreep?

De ingreep vind plaats onder algemene verdoving. De ingreep duurt 1,5 tot 3 uur. U verblijft 1 nacht in het Aesthetic Center en de andere dagen kan u tot rust komen in het hotel.

Voor de operatie wordt u onderzocht door een anesthesist, die u zal uitleggen hoe de verdoving in zijn werk gaat. In de periode voor de operatie dient u bloedverdunners, vitaminepreparaten en alcohol te mijden, en mag u ook niet roken.

Mogelijk moet u gedurende deeerste vier weken een speciale panty dragen. Zwellingen of bloeduitstortingen zijn mogelijk, deze verdwijnen echter snel. Na 5 dagen volgt een medische controle. Na 10 dagen kunt u weer aan het werk gaan.

Met deze korte uitleg willen we u een algemene kijk geven op de ingreep en nabehandeling. Contacteer gerust onze medewerkers als u meer informatie wenst. Ze leggen u graag alles stap voor stap uit tijdens een persoonlijk gesprek.